Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 13, 2008, 12:22 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,761

My System Specs

Default LF: AMD Athlon Dual Core (S939)

Well, I figured out that my PC stopped working due to my CPU dieing. I have nothing else to use other than a '98 HP, which is ancient technology. I was wondering if anybody had a *S939* dual core I could take off their hands. I saw them at Tiger Direct a while back, but I can't find them anywhere now. I really don't want to have to go back to a single core.

Thanks,
Kyle
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 13, 2008, 12:27 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,496

My System Specs

Default

Not sure where you are, but make sure you drop a "wanted" ad onto your local Kijiji. Might be somebody with one kicking around in a bin. :)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 13, 2008, 12:29 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,761

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Not sure where you are, but make sure you drop a "wanted" ad onto your local Kijiji. Might be somebody with one kicking around in a bin. :)
Oh, good idea. Hopefully, hopefully....Only problem is thay don't have my city. I guess Mississauga will have to do.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 13, 2008, 01:03 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,997

My System Specs

Default

Are you sure it's the processor? Unless the pins are bent/broken off I've never seen a CPU that's died - Ever. Might want to go through a few more troubleshooting ideas before saying its the proc. that's dead. I'd say it's your motherboard.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 13, 2008, 01:26 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,761

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by CMetaphor View Post
Are you sure it's the processor? Unless the pins are bent/broken off I've never seen a CPU that's died - Ever. Might want to go through a few more troubleshooting ideas before saying its the proc. that's dead. I'd say it's your motherboard.
yeah, I thought it was weird too. I took my 3500+ out and got an older 3200+ and put it in, and the system booted fine. Tried putting mine back in, and nothing. Everything powers on but nothing hapens. My monitor stays blank.

It's a store bought PC, so I can't do anything to the bios that would harm it, as I'm locked out from the bios. Stupid Compaq
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 13, 2008, 02:33 PM
Allstar
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jul 2008
Location: Terrace, BC
Posts: 558
Default

umm, ive seen lots of cpu's die.
__________________
Acer 5920G ( Stock Air ) no OC:P
At least its DX10!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 13, 2008, 03:08 PM
llama_egg's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Nov 2007
Location: Lloydminster
Posts: 748
Default

Not really helpful there Tazer...

Anywho, is this what you where looking for?
AMD Athlon 64 FX-55 2.60GHz 1MB Cache 2000MHz FSB Hyper-Transport Socket 939 OEM Processor ADAFX55DEI5AS in Canada at TigerDirect.ca
__________________
Seriously people, I am not a mod. Stop messaging me D:


Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old October 13, 2008, 03:40 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,761

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by llama_egg View Post
Uh, kind of. Just wasn't planning on spending $150 on this dieing thing. I'll wait a bit to see if anyone else may have something, but thanks Llama. I'm also not sure if my mobo will support the FX, but I'll have to check.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old October 13, 2008, 03:47 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,997

My System Specs

Default

I just recently got an X2 3800+ from another forum member... But that FX-55 is dam juicy for that price. Lemme see how much $$$ I can make from my sale and I'll let you know . If I can make enough, you can have the X2 3800.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old October 13, 2008, 03:55 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,761

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by CMetaphor View Post
I just recently got an X2 3800+ from another forum member... But that FX-55 is dam juicy for that price. Lemme see how much $$$ I can make from my sale and I'll let you know . If I can make enough, you can have the X2 3800.
Wow. That would be awesome. I really don't have a lot of money to be fixing that thing, because I've been trying to save for a new PC since 2006. If it does turn out, I would be VERY VERY thankful.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes