Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Audio

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old February 12, 2013, 01:05 AM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 2,759

My System Specs

Default

Try some power protection that you may have already (ups or the like) may help even without the higher quality cable. (thats assuming you have some kind of power stabilizing devices)
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old February 12, 2013, 01:30 AM
bigFOIG's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 426

My System Specs

Default

Don't have one. Heheh..... Should probably invest in one as I would imagine that it'll save my bacon one day.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Audioengine 5/ M-Audio bx5a / KRK rokit 5 demonsblood Buy/Sell & Trade 0 August 11, 2010 12:46 AM
Apple iDevices Now Powered by iOS FiXT Press Releases & Tech News 1 June 11, 2010 10:46 AM
[WTB] AudioEngine A5 Black/Bamboo Colour BobbyLou Buy/Sell & Trade 0 November 3, 2009 02:49 PM
[WTB] Audioengine Speakers (A2 or A5) Bojamijams Buy/Sell & Trade 3 March 28, 2009 08:40 AM
Audioengine W1 Wireless Audio Adapter Hardware Canucks Reviews & Articles from the Web 0 May 5, 2008 05:31 PM