Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Audio

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 27, 2011, 09:57 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,611
Default Audio Output

Heres a doozy for you guys.

Recently picked up a MSI G41M-P23 board and when I try to use the audio out using the "green jack" with a cable to my receiver.. I can only get audio from the right channel and if I really turn up the audio I can hear the left from the right channel.

Now if I plug headphones into the "green jack" I can hear the audio perfectly fine out of both.

Now this has something to do obviously with my receiver but I can't for the life of me figure out what.

An olderrrrrrrrrrr board worked fine with the same setup.. just this Realtek HD crap does not want to :(
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 27, 2011, 10:04 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,611
Default

Wow you have got to be kidding me.

I do not know why.. but apparently my receiver is an idiot when it comes to certain modes and in "VCR" mode it doesn't output properly.

Switched it over to Aux and.. VOILA!

ugh.

Two days of figuring out this crap.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old May 27, 2011, 10:38 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,590

My System Specs

Default

Nice Curt!


__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old May 30, 2011, 09:41 AM
Rookie
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
Default

Please check motherboard , I think you haven't plug foot of front audio to motherboad
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDMI Audio and Speaker Audio elimtl Troubleshooting 4 March 8, 2011 09:52 AM
Vintage Audio Equipment -- Repost from Audio Forum vulcan500rider Off Topic 0 March 7, 2011 06:40 PM
HD5770 HDMI Output to TV problems- HELP! Tspot Video Cards 0 January 11, 2011 11:09 PM
tv output Tazer-[X] Video Cards 1 August 17, 2008 11:51 PM
No DVI output? Mibs Troubleshooting 9 September 30, 2007 08:42 AM