Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Air Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #51 (permalink)  
Old October 15, 2009, 07:46 AM
misterd's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlottetown, P.E.I.
Posts: 603
Default

Quote:
Originally Posted by Goalieman077 View Post
well a little update, my system is running at 4ghz nice and stable:) bit warmer then wanted but all good. I have a 1.3 vcore and max temps at 75 under load. I will be replacing some fans though to lower the temps a bit:)
So what fixed your problem? Do share.
__________________
#hardwarecanucks on irc.freenode.net
fiat justitia ruat caelum

Reply With Quote
  #52 (permalink)  
Old October 15, 2009, 09:08 AM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

I think anything over 80c is too high but he said that it is 10c to warm for "him" and i think 75 is well within limits ( hell i have run cd2 on nothing but ambient ) not on purpose but they run just fine that way for way to long too
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #53 (permalink)  
Old October 15, 2009, 09:13 AM
Skyllz's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ottawa
Posts: 739

My System Specs

Default

HAF-932, E8500 @ 4ghz, 1.325 vcore, Xigmatek S1283 with zigmatek fan at 100%, idles at 33-34c and never goes over 62c in OCCT for an hour, same for Prime95.

TIM was applied as described in the review here(as suggested by Xigmatek).
__________________
Is smoke supposed to come out of there?
Reply With Quote
  #54 (permalink)  
Old October 15, 2009, 11:31 AM
MVP
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: St. Catharines
Posts: 452

My System Specs

Default

temps are ok as I said, it gets 10degrees cooler when I open case so I will be doing some case mods. Also some high static pressure fans. In 10 mins of P95 it gets to described temps and I don't really know if I fixed it I guess it can just handle the excess heat.
Reply With Quote
  #55 (permalink)  
Old October 15, 2009, 01:33 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,473
Default

Quote:
Originally Posted by Goalieman077 View Post
temps are ok as I said, it gets 10degrees cooler when I open case so I will be doing some case mods. Also some high static pressure fans. In 10 mins of P95 it gets to described temps and I don't really know if I fixed it I guess it can just handle the excess heat.
If you look you can unbolt the acrylic panel and put some mesh in place.

Doesn't say where you are but I'll trade my windowed panel for your solid panel
Reply With Quote
  #56 (permalink)  
Old October 15, 2009, 02:24 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: St. Catharines
Posts: 452

My System Specs

Default

can I see a pic of yours? curious on how you did. I don't want to go that far though. I may replace with mesh but that may be shooting myself in the foot
Reply With Quote
  #57 (permalink)  
Old October 15, 2009, 02:31 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,473
Default

Quote:
Originally Posted by Goalieman077 View Post
can I see a pic of yours? curious on how you did. I don't want to go that far though. I may replace with mesh but that may be shooting myself in the foot
I never did it.

But look at the panel and you can see how the acrylic is held on by a few nuts.

Remove the nuts pull the acrylic and stick some mesh on.

If someone is really curious of this I could do it.
Reply With Quote
  #58 (permalink)  
Old October 15, 2009, 02:49 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: St. Catharines
Posts: 452

My System Specs

Default

I am very curious I have seen a guy on the corsair forums who did a whole bunch of mods. He put mesh with fans on it but did a bunch of other stuff as well so I don't know if it helped. If you could check it would be awesome
Reply With Quote
  #59 (permalink)  
Old October 15, 2009, 02:59 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: St. Catharines
Posts: 452

My System Specs

Default

doublt post but as to how i fixed it I don't really know. I remounted it and I just kept OCing temps stayed the same really.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
not bad temps with 511's badatcards HardwareCanucks F@H Team 4 July 24, 2009 10:10 AM
DC - All that bad? JD Off Topic 16 December 24, 2008 07:27 AM
CPU temps vs Core temps sloth CPU's and Motherboards 13 October 19, 2008 12:34 PM
Bad Ram?? Jarod_g29 RAM 9 February 26, 2008 10:33 AM