View Single Post
  #13 (permalink)  
Old March 5, 2013, 07:32 AM
sswilson's Avatar
sswilson sswilson is online now
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,470

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by G777 View Post
Two 670's actually, usage is near 99%.

Edit: I have a 7970 Lightning just sitting on my desk, waiting for next bench session. I'd like to fire it up to see how it does, but nowhere to put it on a running rig.
First world problems
Ouch!!!!

So by switching to OpenCL they're giving some (much needed) lovin' to the AMD owners, but putting Nvidia owners into pretty much the same position as AMD users used to be in.....

Hardly seems like a good way to keep your user base happy.

I wonder if there's any hope in the near future for Nvidia's driver to better support openCL? If not, and this is the way forward I may have to look back into worldgrid for my GPUs.

edit: I'm trying to make out what your image is reading... I see the gpu usage up around 99%, but what's the power reading? Looks to me like it's either 85% or 65% which is the same issue that causes older fermi WUs (currently the 8XXX ones) to put out crappy PPD on kepler GPUs.

edit#2: GPU2 power seems to be reading 59% which leads me to believe that GPU1 is probably at 65%. No wonder the PPD bites, the cards aren't using 35 - 40% of their potential.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP

Last edited by sswilson; March 5, 2013 at 07:41 AM.
Reply With Quote