Thread: rog problem
View Single Post
  #1 (permalink)  
Old January 8, 2013, 02:28 AM
nasrott's Avatar
nasrott nasrott is offline
MVP
 
Join Date: Jun 2007
Location: Newmarket, Ont.
Posts: 446

My System Specs

Default rog problem

Went to startup my gaming system last night been off since sat and no go, make it to bios screen with logo at first them it disappears and just has the press f2 or delete to enter bios, get no where from there.

Tryed resetting the ram and running only 1 stick and also even tried the older ram I just changed out recently no go again.

Now have cleared cmos various times so now to the onboard error codes at first try was getting a b4 error code when it would stop at logo screen yet not let u into bios, then after changing to one stick of ram was getting A2, then with just one stick of the old ram get 55 and nothing else others codes cycle through the codes ie 99 and so on before stopping at the A2 error.

Kinda lost other than a ram change few weeks ago no changes to system.

Did try resetting the sata cables also.

Now I am water cooled and after resetting bios imagine the cpu fan would be reading low as have a few low speed fans plugged into there, but still should have got hit f1 error and be able to get into bios.

System is also running on 2 ssd in raid 0 my hdd is just storage that is in there os and games on the raid..

Anyway any suggestions would be helpfull, system has been running fine only one day recently did get the no os error and some how the harddrive controller was reset to ahci on its own reset it and no problems since then till now.

Should I just get a new board ? what does everyone like besides asus this time this ROG GENE V is not even old, not into the rma thing...

Thx for any help guys...
Reply With Quote