View Single Post
  #1 (permalink)  
Old January 2, 2013, 06:05 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default is my ati cards really dead?

you know how very frustrate i am ;[ i grew to hate amd everyday and everyday and everyhour and everyhours... i wish to buy new computer (right now no money)

so i want to know if i can fix it... right now i start to believe that my cards is dead...

you know black screen with frozen keyboard that required hard reset... to be honest i have no idea what it causes because sometime it works fine for 1 months or more... sometime very randomly not work for 5 mins or whenever...

last time i format window is 25 days ago because i felt that my windows7 is unstable and slower... so i decide to reformat and reinstall everything and i was happy... but...

the problem yesterday is more notice than before....

just play dark souls then it crashed to black screen.. i reset the computer and i resume the game for hours and hours then decide to watch the movie... it crashed to black screen... sigh... reset the computer... watch the movie but it crashed instantly... screw it then go to bed...

this morning. i tried to stress the cards (single and cfx setup)... its just weird that they have no problem with dx11 heaven... but sometime it failed (black screen) or just fine after the test for 15 mins... i think dx11 heaven is not good stress tester... so i decide to use new occt and it failed everytime i tried ;\

i decide to try to beta driver as 12.11... probably one of my biggest mistake that i made... should stick to stable driver... now i cant start the computer to normal mode... except safemode... i tried to fix stupid bsod... too many problem to figure out why.. it was not ati... it was rk sound and other... i was like screw it... [but i notice that i got black screen in safe mode that i never see before] anyway... i decide to reinstall win7 again...

i reconfigure everything (12.10 btw) but i still had black screenshot problem...

tl:dr
i assume its not driver problem anymore... hardware issue with high voltage input... do you experience black screen and frozen keyboard?

is both card really died? so time to rma both card or driver, or just me?


ps. i will never buy amd or ati product... too unreliable hardware/software... (yes hd 6950 is my first and last)


my rig is on my signature: customize case, hx100, i7 955, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote