View Single Post
  #1 (permalink)  
Old December 8, 2012, 09:49 AM
great_big_abyss's Avatar
great_big_abyss great_big_abyss is offline
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default Installing Win7 driver, 'side by side' error

Trying to install AMD drivers on the following system:

F1A75-M Pro
A6-3670K
Win7 pro 64bit

See error message below. I installed Windows on Thursday and installed the rest of the drivers immediately after...chipset, USB, Audio, etc without any problems. I also installed Nvidia drivers, as I was trying (unsuccesfully) to get a GTX295 to play nice as the primary graphics card. I ended up removing the GTX295 and took a break, not touching the rig until today.

Today, I boot up the rig, uninstall the Nvidia drivers, then download 8.863.0.0 drivers from the ASUS website. The install fails, and I get the message shown below.

This isn't the first time I've received this message. This is the 3rd time I've installed Windows on this rig, and everytime I can install some drivers, and then I get to a certain point where the rest of the drivers refuse to install and uninstall because of this error message.

What is causing this, and what is the solution?
Attached Images
 
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote