View Single Post
  #6 (permalink)  
Old August 4, 2012, 08:08 AM
sswilson's Avatar
sswilson sswilson is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,235

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by consid3r View Post
I will attempt to reproduce the issue out of the case, but it's not that easy with the bulk of my WC system having to come out to do it, along with my HDs.

Thing is, shaking the case is relatively safe to trying to shake my motherboard. Besides, I'm nearly 100% sure it has something to do with a grounding fault - so isolating the motherboard won't solve the issue here.

I'm basically saying the heat + the case together create this issue.


Also, under what basis would you assume its the power supply? Hmm...perhaps I'll give the power supply a shake sometime. I'm also making the assumption that the shaking of the case causes the reboot in the same manner that causes the reboot of my computer, which may not be the case.
Under the assumption that you've got open ends on your cables now that you've cut off the molex connectors. Unless you've individually shielded each wire in the cable with something better than electrical tape, I'd guess that something is shorting out.
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote