View Single Post
  #1 (permalink)  
Old March 13, 2012, 11:46 AM
Neel Neel is offline
Rookie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
Default ROUTER TROUBLE PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hey guys i am having trouble with my router Belkin N300 wireless router modem. The internet connection is getting lost frequently but when I am using some other modem it is not happening, so definitely, the problem is not with my ISP........... my router system log is as follows:-

03/14/2012 00:10:57 192.168.2.3 login success
03/13/2012 23:47:23 If(PPPoE1) PPP connection ok !
03/13/2012 23:47:22 PPPoE1 get IP:59.93.196.45
03/13/2012 23:47:22 PPPoE1 start PPP
03/13/2012 23:47:22 PPPoE receive PADS
03/13/2012 23:47:22 PPPoE send PADR
03/13/2012 23:47:22 PPPoE receive PADO
03/13/2012 23:47:22 PPPoE send PADI
03/13/2012 23:47:19 Delay 3 second before PADI retry.
03/13/2012 23:47:14 PPPoE receive PADT
03/13/2012 23:47:14 PPPoE send PADR
03/13/2012 23:47:14 PPPoE receive PADO
03/13/2012 23:47:14 PPPoE send PADI
03/13/2012 23:47:13 ADSL Media Up !
03/13/2012 23:46:58 PPPoE stop
03/13/2012 23:46:58 PPPoE1 stop PPP
03/13/2012 23:46:58 ADSL Media Down !
03/13/2012 23:41:28 192.168.2.3 login success
03/13/2012 23:41:16 If(PPPoE1) PPP connection ok !
03/13/2012 23:41:15 PPPoE1 get IP:59.93.254.231
03/13/2012 23:41:15 PPPoE1 start PPP
03/13/2012 23:41:15 PPPoE receive PADS
03/13/2012 23:41:15 PPPoE send PADR
03/13/2012 23:41:15 PPPoE receive PADO
03/13/2012 23:41:15 PPPoE send PADI
03/13/2012 23:41:12 Delay 3 second before PADI retry.
03/13/2012 23:41:07 PPPoE receive PADT
03/13/2012 23:41:07 PPPoE send PADR
03/13/2012 23:41:07 PPPoE receive PADO
03/13/2012 23:41:07 PPPoE send PADI
03/13/2012 23:41:06 ADSL Media Up !
03/13/2012 23:40:51 PPPoE stop
03/13/2012 23:40:51 PPPoE1 stop PPP
03/13/2012 23:40:51 ADSL Media Down !
03/13/2012 23:17:49 If(PPPoE1) PPP connection ok !
03/13/2012 23:17:48 PPPoE1 get IP:59.93.197.89
03/13/2012 23:17:48 PPPoE1 start PPP
03/13/2012 23:17:48 PPPoE receive PADS
03/13/2012 23:17:48 PPPoE send PADR
03/13/2012 23:17:48 PPPoE receive PADO
03/13/2012 23:17:48 PPPoE send PADI
03/13/2012 23:17:47 PPPoE receive PADT
03/13/2012 23:17:47 ADSL Media Up !
03/13/2012 23:17:32 PPPoE stop
03/13/2012 23:17:32 PPPoE1 stop PPP
03/13/2012 23:17:32 ADSL Media Down !
03/13/2012 23:01:48 If(PPPoE1) PPP connection ok !
03/13/2012 23:01:47 PPPoE1 get IP:59.93.242.159
03/13/2012 23:01:47 PPPoE1 start PPP
03/13/2012 23:01:47 PPPoE receive PADS
03/13/2012 23:01:47 PPPoE send PADR
03/13/2012 23:01:47 PPPoE receive PADO
03/13/2012 23:01:47 PPPoE send PADI
03/13/2012 23:01:44 Delay 3 second before PADI retry.
03/13/2012 23:01:39 PPPoE receive PADT
03/13/2012 23:01:39 PPPoE send PADR
03/13/2012 23:01:39 PPPoE receive PADO
03/13/2012 23:01:39 PPPoE send PADI
03/13/2012 23:01:39 ADSL Media Up !
03/13/2012 23:01:24 PPPoE stop

"03/13/2012 23:47:23 If(PPPoE1) PPP connection ok !
03/13/2012 23:47:22 PPPoE1 get IP:59.93.196.45"

this is the moment when i am loosing the net connection.......i bought it 2-3 week before........i cant get it fixed please HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote