View Single Post
  #1 (permalink)  
Old February 4, 2011, 07:05 PM
Berlusconi Berlusconi is offline
Rookie
 
Join Date: Nov 2010
Location: Midwest US
Posts: 14
Question Server Browser Issues

I've had this issue ever since I built my gaming rig and upgrading my network.

Any time I view a server browser I will get VERY limited results. In Black Ops I get roughly 5-900 out of 10k servers and with any Steam server browser I get about 20 servers or less.

Once I refresh again I will generally yield one server located in another country with ridiculous latency (999).


If I alt+tab out of the game or exit entirely I cannot make any new connections. If I'm in a Skype chat or have a messenger service open it still works.

If I try to make any new connections such as one of three web browsers or another messenger service, I cannot connect.

This has been plaguing my network for over a year now. I've found absolutely NOTHING when it comes to this issue so I'm thinking this is definitely specific to me.


My setup is as follows:

Embarq 666 Series Modem -> Netgear WGR614 v7 Router -> Two computers (Wired) and one Xbox 360 (Wireless).

My setup is an ASUS M4A785-M motherboard. I'll leave it at that considering I'm using the integrated network controller.

The other computer seems to work fine when I have these issues. Anything on the WiFi works as well.


Occasionally I'll get the "limited or no network connectivity" popup.

And before anyone says, I've updated all of my drivers, updated my BIOS, and have reformatted mulitple times.

Any help is greatly appreciated!

Thanks!
Reply With Quote