View Single Post
  #3324 (permalink)  
Old October 1, 2010, 06:20 PM
sswilson's Avatar
sswilson sswilson is online now
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,798

My System Specs

Default

Here's a bizarre one for you folks..... my GTS450 only runs @ 29% usage unless I've got realtemp open, at which time it bumps up to the proper 99%. This is repeatable as each time I close realtemp down it drops back down to 29%..........

I'm using MSI Afterburner and the latest Beta drivers.....

Any ideas? I'm probably going to start by installing the drivers off of the manufacturer's disk and then upgrade back to the most recent beta from that.... Maybe there's some kind of registry entry that the initial disk will set.



Quote:
Edit: SO -advmethods is a flag you added to the client that distributes more efficient work units hence the higher points. I was reading at OCN that they stopped distributing -advmethods for the 4xx

So far all I have ever gotten is Project 10632 which I am told is crappy for points.
More -advmethods WUs were released yesterday.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 8G Gskill 1866 Sniper / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / Seagate Barracuda 1TB
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 250G Samsung 840 Series SSD / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote