View Single Post
  #10 (permalink)  
Old September 11, 2010, 05:41 PM
sswilson's Avatar
sswilson sswilson is online now
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,527

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by KaptCrunch View Post
remove power cord and open case and re-seat all hardware, power connections .... something may shifted while moving it

check all usb/firewire ports are free of anything and not damaged

check back of MB for anything touching it

orange means trouble with power, have electrician check wall outlet , try in bathroom with fault ground receptical
Quote:
Originally Posted by alexhey View Post
I reinstalled windows 7 and the updates at my work place and it booted fine there . took it to the new house and then it was a no start with the orange light. took it back to my work place and its still a no start with this orange light. the manual says that the orange light is "system off or in standby mode PSU output +5Vsb only" what ever that means :/. had a look to check all the cables were where they should be and they all seem to be in the right place
Did you physically remove the connections and re-install them? If you did, sorry for asking again, but if you didn't, that would be the first place to start.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote