View Single Post
  #14 (permalink)  
Old July 12, 2010, 05:45 AM
sswilson's Avatar
sswilson sswilson is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,226

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lpfan4ever View Post
I'm home now so I can browse the internets freely. Sorry, I tried to make it clear in the first post. The TV has the red/white/yellow plugs for input, which is the yellow (composite) for video and red/white for sound. The news about NVIDIA sucking for HTPC does not surprise me, but it is saddening that I can't use already owned hardware.
And I've got three S Video adapters, all them the same. All of them useless to me.


EDIT

Just found one of these bad boys in my 4870x2 box. I doubt it'd work though. (Really big picture)

http://www.hisdigital.com/UserFiles/...ter_1_1600.jpg
That should work fine with pretty well any ATI card that has a S Video jack.

You can try a PM to Supergrover to see if he had any luck with Nvidia cards and composite output. I know he put a lot of time in trying to get it to work with one of those 5 1/4 bay LCD displays, but suspect he finally ended up with an ATI card.
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP