View Single Post
  #9 (permalink)  
Old May 9, 2010, 11:41 PM
sswilson's Avatar
sswilson sswilson is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,225

My System Specs

Default

still not having any luck with this at all. Driving me freaking batty.... I'm also thinking that I might have buggered up my smp2 install by changing ownership from admin to my user (still full admin rights). I even tried to put the folder into the library so that I could make it a public folder, but then got the message that I wasn't allowed to share system files. I'm sure it's got something to do with the fact that the data is stored under programs X86, but the bloody thing worked for the first day or two, and then stopped working.... wonder if a security update closed a possible exploit by closing down sharing from those folders.......

I've tried everything that's been suggested here, and have tried to find any kind of info via google, but as yet haven't been able to find a solution.... is there a way to "sync" the information in one folder with another one on the same machine so that I can sync it into a folder that I can access?
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote