View Single Post
  #1 (permalink)  
Old December 15, 2009, 08:13 AM
Varroa's Avatar
Varroa Varroa is offline
Allstar
 
Join Date: Nov 2007
Location: National Capital Region, Canada
Posts: 788

My System Specs

Default Remote desktop issues (Win7 pro to Vista Home Premium)

Hi Guys, I am relatively new to remote desktop (or what ever it is called now) and I am having some troubles. I am trying to remote desktop into a Vista Home Premium 32bit PC located on my home network from my Windows 7 Pro x64 machine on the same LAN. No matter what I do I cannot seem to get it to work. I have tried downloading "hacks" to get it to work but nothing seems to do the trick. I have a Windows Home Server and I CAN remote desktop into it on my LAN and all works fine with that machine (from the Windows 7 machine). Is there anyway to get the remote desktop to work from my Win7 pro to my Vista HP machine?

I also tried to connect to a windows 7 home premium PC on my network but it didn't work either but that machine may not have remote desktop activated.
__________________
GAMER: Win10 Pro x64, I7 3770K (stock) (CM 212+), Asus P8Z77-V Pro, EVGA GTX 1080 FTW, Gskill 2 x 8 GB DDR3 1600Mhz, Crucial M4 120 GB + 256GB, Crucial M500 480 GB SSD, Mx 500 SSD, HX750W, Sound blaster Z, & Fractal Design Arc MIDI R2

Lenovo Ideapad Y510p: i7-4700MQ 2.4GHz (undervolted by 80mV), 16GB DDR3L-1866MHz, Intel GMA 4600HD / SLI'ed Nvidia Geforce GT 755M 2GB GDDR5, 240 GB Crucial SSD, 128GB M.2 SSD, 15.6" HD+ Glossy LED
Reply With Quote