View Single Post
  #8 (permalink)  
Old October 20, 2009, 03:22 PM
Lpfan4ever's Avatar
Lpfan4ever Lpfan4ever is offline
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,761

My System Specs

Default

Alright, with the QPI at 3200MHz and RAM at 1600MHz with horrible timings for the sake of CPU overclocking, I seem to be able to get to 3.8GHz. It ran Linpack for over an hour without crashing, so I'm going to do a longer stress test later tonight. The system refuses to go fully into Windows at anything over 200BCLK, giving me a 124 stop error, which to my knowledge usually means more QPI/VTT voltage. I don't feel like putting it higher (1.4V for the time being, going to work on getting it lower, based on what I get for RAM timings when I get to that.)
And one thing I have learned which is really pissing me off, running the GPU OCCT throws me a full system shutdown. Not overclock or anything like that related, it seems me going i7, adding 6 more fans(up to 19 total) and a pump has pushed my amp draw over what my power supply can give out. No combination of cables, modular or not, have been able to give me enough amps dedicated to my video card to not shut off immediately after starting the GPU OCCT test. Just a glaring reminder to me to get a single rail next time.
Anybody have a HX750 for sale?
__________________
Quote:
Originally Posted by encorp
I don't know, maybe if you get a big enough compacticator you can put it in your butt and name yourself "sexbuttplug"...
Code:
<martin_metal_88> I think I am gonna sell my server
...
<firebane> i will offer pereniums mom
<firebane> slightly used
<Keltron> slightly is an understatement
<LPfan4ever> Who're you kidding...slightly?
<martin_metal_88> peri's mom, slightly used? lol...

Reply With Quote