View Single Post
  #1 (permalink)  
Old April 16, 2009, 12:39 PM
Jon_di2's Avatar
Jon_di2 Jon_di2 is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 895
Default F@H Multiple GPU issues

Alright I'm having issues setting up dual GPU's with F@H....
I followed this guide but it isn't working out... [H]ard|Forum - View Single Post - [H]orde Guides

With Vista 64
1) Disabled SLI
2) Hooked up 2nd GPU to a monitor and extended the desktop
3) Cuda drivers are installed
4) Installed F@H
5) Went to C:\Users\[username]\AppData\Roaming\ and copied this foler Folding@Home-gpu, and named it Folding@Home-gpu2
6) Created the shortcut from the .exe file from the progam files folder
7) Made the first one with
Target "C:\Program Files\Folding@home\Folding@home-gpu\Folding@home.exe" -gpu 0
C:\Users\Jon\AppData\Roaming\Folding@Home-gpu
8) Copied the shortcut and changed the paths to:
Target "C:\Program Files\Folding@home\Folding@home-gpu\Folding@home.exe" -gpu 1
"C:\Users\Jon\AppData\Roaming\Folding@Home-gpu2"
9) Each shortcut worked and opened a new F@H client, and I changed the machine id for one of them from 2, to 3 (so that they had different id's)

10) Both download a WU... then do nothing.

Any ideas?
__________________
EVGA780i FTW|Q9450@3.3|2x2GB Mushkin Redline 8000|GTX 260 Core 216 65nm|Corsair TX750|Antec 900|Acer 22|Antec Multimedia Premier|WD 640GB|Seagate 500GB|Logitech G15|Vista64
EVGA790i FTW|E8400@4.1|4x1GB Aeneon Xtune DDR3-1866|2xGTX 260 55nm|CM 750W| CM690|Viewsonic 25.5|Seagate 500GBx2|Logitech G5|Razer Lycosa|Scythe Kaze Master 5.25|Win7 & XP
Dell XPS M170|Pentium M @2.00|2GB DDR2 @667MHz|Nvidia GeForce Go 7800 GTX|120GB|17" WUXGA|XP32
Reply With Quote