View Single Post
  #3 (permalink)  
Old July 20, 2007, 07:05 PM
sswilson's Avatar
sswilson sswilson is online now
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,412

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Hookflash View Post
Not to hijack your thread or anything, but I have a quick question...
Do you get a blank white screen when you turn your monitor on without plugging it into a video source?
The reason I ask is that I got the same monitor and all I'm getting is a blank white screen whether or not I plug it into my VGA card. If that's just what it displays by default (i.e., when it isn't getting a video signal), then my VGA might be the culprit; otherwise, it's the monitor. I would at least expect it to display some sort of error message (e.g., "No signal") when it's not plugged into anything, but you never know...
A blank white screen sounds pretty suspicious.

I don't have the same model, but my 19" samsung displays a black screen with a blue & white box in the corner displaying the words analog or digital as it tries to find a signal.

I'll power down and unplug it to see what I get, but like I said... a white screen is pretty suspicious.......
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote